BSO

BSO De Poolster

Bij BSO de Poolster geloven we in het koesteren van de unieke persoonlijkheden van elk kind. Ons programma is ontworpen om een breed scala aan activiteiten en thema's aan te bieden, zodat kinderen hun interesses kunnen verkennen en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen. We moedigen een actieve deelname aan en geven kinderen de vrijheid om mee te denken over wat ze willen doen, waardoor ze een gevoel van eigenaarschap en zelfexpressie kunnen ontwikkelen.

Ons ervaren team houdt rekening met de individuele behoeften en leeftijden van de kinderen, zodat de activiteiten zowel uitdagend als aangepast zijn aan hun ontwikkelingsniveau. We streven ernaar een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin vriendschappen kunnen bloeien en waar kinderen zich zowel fysiek als emotioneel veilig voelen.

Door samen te werken met de kinderen en hun ideeën te integreren in ons programma, streven we ernaar een omgeving te bieden die niet alleen educatief is, maar ook leuk en boeiend. Bij BSO de Poolster staat het welzijn en de ontwikkeling van elk kind centraal, en we streven ernaar een plek te zijn waar kinderen graag naartoe komen en waar ze zich gewaardeerd voelen.

Op vrijdag bieden we op dit moment nog geen BSO aan op onze locatie. U kunt uw kind echter wel al op de wachtlijst plaatsen voor één van deze dagen. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn , dan kunnen we ons aanbod uitbreiden.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
14.00 tot 18.30 uur

Bekijk hier het GGD rapport
LRK-nummer: 430 699 591

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in BSO De Poolster? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail. U kunt ook online het aanmeldformulier invullen.