Peuteropvang

Peuteropvang De Poolster

Stap binnen in de levendige wereld van Peuteropvang de Poolster, gelegen in het hart van IKC De Poolster in Heerhugowaard. Hier streven we naar het bieden van een naadloze overgang voor uw peuter, doordat onze opvang letterlijk onder hetzelfde dak als de basisschool is gehuisvest. Dit biedt niet alleen een ongekende mate van veiligheid, maar ook een buitengewoon handige oplossing voor ouders.

Binnen dit gezamenlijke onderkomen heeft uw kind de vrijheid om zich te bewegen binnen het gebouw, met kleuters onder deskundige begeleiding. Het resultaat? Een vertrouwde omgeving waarin uw kind kan gedijen, omringd door bekende gezichten en speelkameraadjes. Bij Peuteropvang de Poolster gaan we verder dan alleen het bieden van een kinderopvangfaciliteit; we creëren een tweede thuis waar uw kind zich geborgen voelt en zich kan ontwikkelen in een omgeving die bekend en vriendelijk is.

Met een team van ervaren professionals zorgen we ervoor dat elke dag gevuld is met stimulerende activiteiten en speelse leermomenten. Bij Peuteropvang de Poolster geloven we dat de reis van uw kind begint met een stevige basis, en daarom streven we ernaar om een warme, educatieve, en vertrouwde omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen ontplooien.

Dus, stap binnen en ontdek de magie van Peuteropvang de Poolster - waar gemak, veiligheid en plezier samenkomen in een omgeving die gericht is op de unieke behoeften van uw peuter.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur

Bekijk hier het GGD rapport
LRK-nummer: 401 139 220

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang De Poolster? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail. U kunt ook online het aanmeldformulier invullen.